VAD, el video-experiment de Girona

2010: nova edició del VAD, cita anual a Girona de la creació audiovisual més experimental.

del7al26d’octubreGironí

Vídeos monocanals, projeccions en loop, instal·lacions interactives, mappings, objectes sensibles… formen el conjunt d’obres que s’exposen del 7 al 16 d’octubre a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura. L’altre focus d’interès es situa en les arts en viu, que es basen i incorporen les tecnologies digitals en la seva posada en escena. Un concert visual doble més un espectacle de dansa són les dues propostes d’enguany per a les Nits Digitals a l’Auditori de La Mercè que, com és habitual, programem en col·laboració i complicitat amb Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya.

Aquesta vuitena edició manté una línia de contenció pressupostària iniciada l’any passat, tot esperant que les “vacas flacas” s’engreixin una mica i que puguem, en el futur, augmentar l’oferta cultural. La necessitat de reduir costos ens ha obligat a limitar la convocatòria de participació al territori estatal – Premi Metrópolis – i als artistes vinculats a les comarques gironines – Premi Fundació Fita -. Tanmateix, hem incorporat una part expositiva comissariada sota el suggestiu títol Human Relationship, que acull vuit obres internacionals.

I continuem amb el propòsit d’ajudar a dinamitzar i de donar suport i visibilitat al treball d’artistes gironins i a les entitats que els acullen. Mostrem el resultat dels experiments desenvolupats en el taller de Mapping realitzat al LABfàbrica(Celrà), presentem la performance resultat del conveni de coproducció que, per segon any consecutiu, hem establert amb el festival MAPA (Pontós), i exposem una de les obres que han sorgit del projecte de residències per a artistes que porta a terme la Nau Côclea (Camallera).

Consulta tota la programació en l’apartat d’activitats.

http://2010.vadfestival.net/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s